Gemeentebelangen Lochem versterkt koppositie met sterke kieslijst

Gemeentebelangen Lochem is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Gisteren zijn tijdens de ALV het verkiezingsprogramma en de kieslijst vastgesteld door de leden. Als lokale partij blijft Gemeentebelangen staan voor het optimaal in stand houden van de leefbaarheid in onze buurt.

 

Het zijn daarom ook maar liefst 36 kandidaten die op de kieslijst van Gemeentebelangen staan. De afgelopen vier jaren als grootste partij, werpen al enige tijd hun vruchten af. Onze inwoners weten de weg naar Gemeentebelangen Lochem te vinden. Dit zorgt ervoor dat de kieslijst demografisch en geografisch nog sterker is geworden. Het aandeel vrouwen is gegroeid evenals de groep onder de 40 jaar. De diversiteit zorgt ervoor dat de gehele gemeente Lochem sterk vertegenwoordigd wordt op de kieslijst van Gemeentebelangen. Het belangrijkste is: dat er altijd wel een GB’er in onze buurt woont, die weet wat daar speelt en leeft.

 

Lijsttrekker Marja Eggink is vol lof over ‘haar’ mensen op de lijst.
“Een mooie verdeling over de verschillende kernen en de stad Lochem. Dat geeft maar aan dat wij een vereniging zijn met veel draagvlak en betrokkenheid in onze gemeente. Van Kring van Dorth tot Eefde en van Barchem tot Epse zijn we vertegenwoordigd. We zijn er voor alle inwoners.”

 

De kandidaten gaan richting verkiezingen om het 100% lokale en onafhankelijke geluid te laten horen.

 

Klik op de rechter foto om de gehele kieslijst te bekijken: