Marja Eggink lijsttrekker Gemeentebelangen Lochem

De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden in maart 2022. De leden van Gemeentebelangen Lochem hebben Marja Eggink gekozen als de nummer 1 van de kieslijst.


Voorzitter Jan Oudenampsen hierover; ‘Afgelopen verkiezingen hebben we verrassend 6 zetels behaald. Deze raadsperiode hebben we daardoor mooie resultaten behaald. De verbindende rol van Marja en haar ervaring is nog steeds van onschatbare waarde voor onze gemeente. We zijn als Gemeentebelangen blij dat ze lijst bij de komende verkiezingen wil aanvoeren.’


Komende maanden zal Gemeentebelangen in gesprek gaan met andere kandidaten. Om naast Marja weer een mooie – voor de gemeente Lochem – representatieve lijst samen te stellen, met interessante kandidaten voor de kiezer.


Na jaren van stilstand hebben wij als collegepartij vanaf 2014 woningbouw weer op de kaart gezet. De leefbaarheid in de kernen en stad blijft altijd een belangrijk issue voor ons. Maar ook heeft het buitengebied snel internet. En mooi dat de gemeentefinanciën goed op orde zijn. Zeker een verdienste van Gemeentebelangen.’ Aldus Marja.